Green-Flora - Форум за цветя Форуми Green-Flora - Форум за цветя
Форум за цветя, информация, съвети

ГалерияГалерия  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сайта използва технологии включващи "бисквитки". Научете повече. Разбрах! Затвори
Как да си качвам снимки ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Green-Flora - Форум за цветя Форуми -> Въпроси
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Serafim Yanakiev

МнениеПуснато на: Thu May 22, 2014 9:42 am    Заглавие: Как да си качвам снимки ? Отговорете с цитат

Не знам как да си качвам снимки !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Fiut
Flower

Местожителство: Bulgaria

МнениеПуснато на: Thu May 22, 2014 5:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз си ги качвам на сървър някъде - примерно snimka.bg, и слагам само линкове тук. По друг начин съм го правила също, но е много неудобно - вижда се само линк, а се отива да видиш снимката допълнително, и трябва да се връщаш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Tulipa
Site Admin

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Sat May 24, 2014 7:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

1-ви начин
От Elinka - "Mного лесно можеш да качваш снимки от тук http://savepic.net/index.php . Никак не е трудно. Натискаш Browse и си избирзш снимка от твоя компютър. После избираш 'отправить" и ще видиш снимката ти качена. http://savepic.org/2515277m.htm - Виж тук как ще ти излезе снимката. В дясно можеш да избереш формата в който да я качиш. Аз избирам №2 за да не се товари форума. Копираш сините маркирани букви под избрания номер и ги слагаш тук / на мястото за текста. Като си пуснеш мнението вече се вижда снимка , а не букви, а като кликнеш върху снимката във форума, тя се увеличава."
2-ри начин
Публикуваш/качваш снимка в snimka.bg.
Вдясно има връзка - "Линкове за споделяне". Натискаш върху този надпис и се отваря поле с няколко линка, от които маркираш и копираш линка под надписа "Средна снимка:". След това поставяш копирания линк в полето за съобщения и в края на линка изтриваш това - ?r=0, така, че линка да завършва с - .jpg След това маркираш линка и от бутончетата горе над съобщението натискаш Img и... снимката ще се визуализира директно Smile
Код:
[img]http://media.snimka.bg/s1/2252/030748149.jpg[/img]

Пример:
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Green-Flora - Форум за цветя Форуми -> Въпроси Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети