Green-Flora - Форум за цветя Форуми Green-Flora - Форум за цветя
Форум за цветя, информация, съвети

ГалерияГалерия  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Сайта използва технологии включващи "бисквитки". Научете повече. Разбрах! Затвори
Средиземноморска градина

Създайте нова тема   Напишете отговор    Green-Flora - Форум за цветя Форуми -> Дискусия
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dimip

МнениеПуснато на: Mon Jun 10, 2013 3:36 pm    Заглавие: Средиземноморска градина Отговорете с цитат

Здравейте, правя си градина със средиземноморски разстения на балкона. Бих искал да попитам дали има някой добър човек, който може да ми даде клончета- май се наричат резници на професионален език-за захващане на ЖАСМИН- силно ухаещ, БОГЕМВИЛИЯ, АЗАЛИЯ и ЦИКЛАМА. Моля за това, защото нямам много пари и не бих искал да давам много пари за разстения. Благодаря предварително! Аз съм от София. ТЕЛ: 0884 66 58 16
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Green-Flora - Форум за цветя Форуми -> Дискусия Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети